Felhasználási feltételek

Utolsó frissítés: 2023.02.02

Bevezetés (KÉRJÜK, AZ OLDAL HASZNÁLATA ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL FELTÉTELEINKET)

Üdvözöljük a weboldalon („Cég”, „mi”, „mi”, „mi”)! Mivel most kattintott az Általános Szerződési Feltételeinkre, kérjük, álljon meg, igyon egy csésze kávét, és figyelmesen olvassa el a következő oldalakat. Ez körülbelül 20 percet vesz igénybe.

A jelen Szolgáltatási feltételek („Feltételek”, „Szolgáltatási feltételek”) szabályozzák a webhely által üzemeltetett, címen található weboldalaink Ön általi használatát.

Adatvédelmi szabályzatunk szabályozza Szolgáltatásunk Ön általi használatát is, és elmagyarázza, hogyan gyűjtjük, óvjuk és hozzuk nyilvánosságra a weboldalaink használatából származó információkat. Kérjük, olvassa el itt az adatvédelmi szabályzatot

Az Ön velünk kötött megállapodása tartalmazza a jelen Feltételeket és az Adatvédelmi szabályzatunkat („Szerződések”). Ön tudomásul veszi, hogy elolvasta és megértette a Szerződéseket, és magára nézve kötelezőnek ismeri el azokat.

Ha nem ért egyet (vagy nem tud betartani) ezekkel a megállapodásokkal, akkor nem használhatja ezt a webhelyet. Ezek a feltételek minden látogatóra, felhasználóra és másokra vonatkoznak, akik hozzá kívánnak férni vagy használni kívánják a Szolgáltatást.

Az ezen a weboldalon található összes írott tartalmat a weboldal hozta létre. Ezt a tartalmat semmilyen módon, formában vagy formában nem használhatja, másolhatja, reprodukálhatja vagy nyomtathatja ki.

A weboldalon használt képeket jóhiszeműen használjuk. A weboldalon található képek többsége az Ireland’s Content Pool-ból származik, amely a Tourism Ireland és a Failte Ireland által nyújtott szolgáltatás. A többi használt képeket a Shutterstockon keresztül vásároltuk.

A fennmaradó képeket vagy a kérdéses fotós engedélyével adjuk át, vagy a weboldal készítette (ezt a képaláírás tartalmazza. A weboldalon található képek egy része Creative Commons licenccel van felhasználva. Ez szerepel a képaláírásban.

Versenyek, nyereményjátékok és promóciók

Az ezen a webhelyen keresztül elérhető bármely versenyre, nyereményjátékra vagy egyéb promócióra (együttesen „Promóciók”) a jelen Szolgáltatási feltételektől eltérő szabályok vonatkozhatnak. Ha részt vesz bármely Promócióban, kérjük, tekintse át a vonatkozó szabályokat, valamint Adatvédelmi szabályzatunkat. Ha a Promóció szabályai ütköznek jelen Általános Szerződési Feltételekkel, a Promóció szabályai érvényesek.

Tartsa Ártalmatlan

A Weboldalon található összes információ kivétel nélkül csak általános tájékoztatási és szórakoztatási célokat szolgál. A weboldalon található információk nem minősülnek olyan szakmai tanácsnak, amelyre támaszkodnia kell. Azt tanácsoljuk, hogy mielőtt bármilyen tanácsunkat követné, legyen szó szállodai vagy Airbnb ajánlásokról vagy túravezetőkről, kérjen szakértői vagy szakmai tanácsot. A weboldalon és a kapcsolódó közösségi média fiókjainkon (Facebook és Instagram) keresztül közölt minden vélemény és tanács saját gondolatunk és véleményünk. Bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztosítsuk a weboldalon található információk pontosságát, nem vállalunk garanciát, nyilatkozatot vagy garanciát, függetlenül attól, hogy azok kifejezettek vagy hallgatólagosak, hogy a webhelyen található tartalom naprakész, pontos vagy teljes. bármilyen módon.

Tartalom

Az ezen a weboldalon található írott tartalom, hacsak másként nincs feltüntetve, a weboldal tulajdonát képezi. Ön nem terjesztheti, módosíthatja, továbbíthatja, újra felhasználhatja, letöltheti, újra közzéteheti, másolhatja vagy felhasználhatja az említett Tartalmat, akár egészben, akár részben, kereskedelmi célokra vagy személyes haszonszerzés céljából, kifejezett előzetes írásbeli engedélyünk nélkül.

Tiltott felhasználások

Ezt a weboldalt csak törvényes célokra és a Feltételeknek megfelelően használhatja. Ön vállalja, hogy nem használja a Szolgáltatást:

  • Bármilyen módon, amely sérti bármely vonatkozó nemzeti vagy nemzetközi törvényt vagy szabályozást.
  • Bármilyen reklám- vagy promóciós anyag továbbítása vagy küldésének biztosítása, beleértve a „szemétlevelet”, „lánclevelet”, „spam” üzenetet vagy bármilyen más hasonló megkeresést.
  • A webhely megszemélyesítése vagy annak megkísérlése
  • Bármilyen módon, amely sérti mások jogait, vagy bármilyen módon illegális, fenyegető, csaló vagy káros, vagy bármilyen jogellenes, illegális, csalárd vagy káros céllal vagy tevékenységgel kapcsolatos.
  • Bármilyen más magatartást folytatni, amely korlátozza vagy gátolja bárkinek a webhely használatát vagy élvezetét, vagy amely az általunk meghatározottak szerint árthat vagy sérthet