Útmutató a születési hónapjának megfelelő drágakő kiválasztásához

5/5 - (10 votes)

Útmutató a születési hónapjának megfelelő drágakő kiválasztásához

A drágakövek évszázadok óta az ember által keresett kincsek, amelyeket ékszerekbe helyeznek és fontos eseményekre ajándékoznak. Azonban, hogy milyen drágakő illik Önhöz legjobban, attól függően is változik, hogy a születési hónapja melyik hónapra esik. Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogy melyik drágakő illeszkedik az Ön születési hónapjához.

Január – Gránát

A januárban születetteknek szerencsés a gránát, amely állítólag biztonságot és védelmet ad. Ez a sötétvörös kövek szépsége eltérő lehet, de mindegyiküknek erős és stabil energiája van, ami segíthet a nehéz időkben.

Február – Ametiszt

Az ametiszt, a lila árnyalatú kövek családjának tagja a februárban születetteknek javasolt drágakő. A lila szín védőszentje az egyházban Szent Péter, és az ametisztet azzal az ígérettel kapcsolják, hogy megvédi viselőjét a részegségtől és a rossz gondolatoktól.

Március – Akvamarin

A márciusban születetteknek ajánlott köve az akvamarin. Azt mondják róla, hogy tiszta és nyugodt energiákat hordoz, ami segíthet a stressz kezelésében, valamint a kommunikáció és a kreativitás fokozásában.

Április – Gyémánt

Az áprilisban született szerencsés embereknek a gyémántot javasoljuk. Ez a legismertebb drágakő és a bőség, a gazdagság és az örökkévalóság jelképe. A gyémántok nagyon különbözőek lehetnek, de mindegyikük csodálatos ragyogással rendelkezik.

Május – Smaragd

A smaragd a május születésűek javasolt drágaköve. A zöld színű kövek azt mondják róla, hogy növelik a bizalmat és a boldogságot, valamint erősítik a barátságokat és a kapcsolatokat.

Június – Gyöngy

A június születésűeknek a gyöngyöt javasoljuk, amely egy organikus, nem pedig egy ásványi anyag. A gyöngyök a tengerből származnak, és az értékük a ritkaságukból adódik. A gyöngyökkel kapcsolatos hiedelmek azt mondják, hogy a szeretet és a nyugalom kövei.

Július – Rubint

Azoknak, akik júliusban születtek, a rubint ajánlott. Ez a vörös drágakő a szenvedély és az erő szimbóluma, és azt mondják róla, hogy segít a döntéshozatalban és növeli a szerencsét.

Augusztus – Peridot

Az augusztusi születésűeknek a peridotot javasoljuk, amely egy zöld árnyalatú, rejtélyes követ takar. Azt mondják róla, hogy elősegíti az érzelmi egyensúlyt és az önbizalmat, valamint támogatja a fejlődést.

Szeptember – Safír

A szeptember születésűeknek a safírt jav

Milyen drágakő passzol a születési hónapodhoz? – Útmutató

A drágakövek mindig is izgalmasak voltak az emberek számára, és a születési hónapunknak megfelelően választott drágakő még különlegesebbé teheti a viselésüket. A következő útmutatóban részletesen bemutatjuk, melyik drágakő passzol leginkább a születési hónapodhoz.

Januárban születetteknek az ásványi garnétot ajánljuk, amelyet már az ókorban is használtak ékszerként. Az ásványi garnét különböző színű lehet, de a sötétpiros árnyalat a legelterjedtebb.

Februárban születetteknek az ametiszt tökéletes választás. Ez a lila kristály az ókorból származik, és híres nyugtató hatásáról. Az ametiszt árnyalatai lehetnek világosabb vagy sötétebb lila színűek.

Márciusban születetteknek az akvamarint ajánljuk, amely a tengerkék színéről ismert. Ezt a drágakövet hozzákapcsolták a boldogsághoz és a békéhez, és azt mondják, hogy segít csökkenteni a stresszt.

Áprilisban születetteknek a gyémánt a legmegfelelőbb választás. A gyémántok nagyon különlegesek, és tökéletesen tükrözik a fényt, ami miatt sokaknak az abszolút elegancia szimbólumává váltak.

Májusban születetteknek az smaragd illik legjobban. Az értékes zöld drágakő a remény, szeretet és öröm szimbóluma, és híresen vonzó hatással bír.

Júniusban születetteknek a gyöngyöt javasoljuk, ami valójában nem is egy drágakő, hanem egy organikus anyag. A gyöngyök a tisztaság és a harmónia jelképei, és a klasszikus megjelenésüknek köszönhetően nagyon stílusosak.

Júliusban születetteknek a rubint a legalkalmasabb. A rubin a szenvedély, a szerelem, és a boldogság jelképe, és dús piros színárnyalatai igazán figyelemfelkeltőek.

Augusztusban születetteknek a peridotot ajánljuk, ami az egyik legkevésbé ismert drágakő, de ugyanakkor rendkívül vonzó. Az olivazöld színárnyalatokkal rendelkező kő a hűség és a harmónia szimbóluma.

Szeptemberben születetteknek az szafír a tökéletes választás. Az értékes kő kékre színezett és híresen vonzó, és azt mondják, hogy nyugtató hatása van az emberekre.

Októberben születetteknek az opált ajánljuk, amelynek csodálatos színárnyalatai lehetnek. Az opál kövek az álmok és a fantázia jelképei, és nagyon finom megjelenésükkel igazán figyelemfelkeltőek.

Novemberben születetteknek a topázt javasoljuk, ami sárga vagy narancssárga színárnyalatokkal rendelkezik. A topázok a bölcsesség és a barátság szimbólumai, és csodálatosan kiemelik az arany ékszereket.

1

Decemberben születetteknek a tür

Születési hónap és drágakő választás: A teljes útmutató

Ha elérkezett az ideje, hogy megválasztja a tökéletes drágakövet, akkor figyelembe kell vennie a születési hónapját is. A születési hónap és a drágakő kapcsolata hosszú és érdekes történettel rendelkezik. Ebben a teljes útmutatóban megtalálhat mindent, amit tudni kell ahhoz, hogy döntést hozhasson.

Január: A januári születésűeknek a gránát a drágakövük. A gránátok sokféleségét tekintve széles skálán mozognak – a legismertebb a csillogó, bordó változat.

Február: Az ametiszt az a drágakő, amelyet a februári születésűeknek ajánlanak. A lila szín szerencsét hoz a viselőjének, és egyedülálló megjelenést kölcsönöz.

Március: Az aquamarin a márciusi születésűek drágaköve. A világoskék kő a tenger hullámait idézi fel, és békességet és harmóniát sugároz.

Április: Az áprilisi születésűeknek a gyémánt a drágakövük. A gyémántok a legnépszerűbb drágakövek közé tartoznak, és a végtelen szeretet és hűség szimbólumai.

Május: Az ékkő a májusi születésűeknek ajánlott drágakő. A zöld vagy világoszöld kő a természetességet és a frissességet jelképezi.

Június: A júniusi születésűeknek a gyöngyöt ajánlják. A gyöngyök a tisztaságot és az ártatlanságot jelképezik, és klasszikus megjelenést kölcsönöznek.

Július: A rubin a júliusi születésűek drágaköve. A vörös szín a szenvedély és a szeretet szimbóluma, így ez a kő tökéletes ajándék lehet egy szerelmes párnak.

Augusztus: Az augusztusi születésűeknek a peridotot ajánlják. Az olivazöld kő a harmónia és a boldogság jelképe, és sokak szerint jó hatással van az egészségre is.

Szeptember: Az safír a szeptemberi születésűek drágaköve. A királykék kő bölcsességet, védelmet és isteni ajándékot jelképez.

Október: Az opál és a rózsakvarc az októberi születésűeknek ajánlott drágakövek. Az opál a változást és a kreativitást jelképezi, míg a rózsakvarc az érzékenységet és a szeretetet.

November: Az citrin az novemberi születésűek drágaköve. A sárga kő boldogságot és örömöt jelképez, és javítja a hangulatot.

December: Az decemberi születésűeknek a türkizt ajánlják. A türkiz a védelmet és a békét jelképezi, és az ősi kultúrákban szent köveként tartották számon.

Válassza ki a saját születési hónapjához kapcsolódó drágakövet, vagy egyszerűen csak válassza azt, amely számára a legjobban tetszik. A drágakövek egyedi ajándékok lehetnek, és

Születési hónap szerinti drágakő kiválasztása: Az összes információ, amire szükséged van

2

Szeretne valami személyre szabott ajándékot adni a barátjának vagy a családtagjának, de nem tudja, hogy mi lenne az ideális választás? A születési hónap szerinti drágakövek remek lehetőséget nyújtanak egyedi és személyes ajándék készítésére.

Januárban születettek esetében a gránát a megfelelő drágakő. A gránátok legtöbbje vörös, de megtalálhatóak zöld, narancssárga és sötétbarna árnyalatokban is. A gránátok erős védelmi kőnek számítanak, amely segíti a viselőjét az érzelmi stressz kezelésében.

Februárban született személyeknek az ametiszt a megfelelő választás. Az ametisztek gyakran lila árnyalatokban találhatóak meg, de megtalálhatóak világosabb és sötétebb árnyalatokban is. Az ametisztek békét sugároznak, és segítenek az alvás minőségének javításában.

Márciusban születettek esetében az akvamarin a megfelelő drágakő választás. Az akvamarinok türkiz árnyalatúak lehetnek, de megtalálhatóak kék és zöld árnyalatokban is. Az akvamarinok segítenek a kommunikációban és a személyes kapcsolatok javításában.

Áprilisban születettek esetében a gyémánt a megfelelő drágakő. A gyémántok általában fehérek, de megtalálhatóak párduc színű változatokban is. A gyémántok a szeretet és a hűség szimbólumai, és a tökéletes ajándékot jelenthetik az évfordulókra.

Májusban született személyeknek a smaragd a megfelelő választás. A smaragdok zöld árnyalatú drágakövek, melyek nagyon értékesek lehetnek. A smaragdok szerencsét hoznak, és segítenek az önbizalom növelésében.

Júniusban születetteknek a holdkő és a gyöngy a megfelelő választás. A holdkő általában fehér vagy kék árnyalatú, míg a gyöngyök többsége fehér vagy krémszínű. Mindkét drágakő az anyai ölelés és a gondoskodás jelképei.

Júliusban születettek esetében a rubin a megfelelő választás. A rubinok általában pirosak, de megtalálhatóak rózsaszín és narancssárga árnyalatokban is. A rubinok szerencsét hoznak, és segítenek a pozitív energiák vonzásában.

Augusztusban születetteknek a peridot a megfelelő választás. A peridotok zöld árnyalatú drágakövek, melyek a növekedés és a bőség szimbólumai. A peridotok segítenek az önbizalom növelésében és a negatív energiák elűzésében.

Szeptemberben születettek eseté

Drágakövek az év minden hónapjára – találd meg a neked valót!

Ha azt szeretnéd, hogy különleges ajándékot vásárolj valakinek, akkor egy csillogó, ékszerboltból származó drágakő biztosan jó választás lehet. Drágakövek széles választéka áll rendelkezésre minden év hónapjára vonatkozóan, így könnyen megtalálhatod a neked vagy szeretteidnek megfelelő követ.

Januárban az ásványi korund, a gránát és a türkiz dominál. A piros és a rózsaszín korundok az év első hónapjának színterévé válnak, amelyek a hűség és a szeretet szimbólumai. A gránátok olyan kőtípusok, amelyek szintén jelentős szerepet játszanak ebben az időszakban. A türkiz pedig legendásan gyógyító hatású, így egy értékes ajándék lehet az egészségmegőrzés iránt érdeklődők számára.

Februárban az ametiszt és a fiolettszínű korundok uralkodnak. Az ametiszt a békét és harmóniát képviseli, míg a lila korundok a méltóságot és az erényt jelképezik. Ezek a kőtípusok tökéletes ajándékok lehetnek szeretteidnek, akik értékelik az egyediséget.

Márciusban a türkiz mellett az akvamarin és az achát is szerepelnek a drágakövek között. Az akvamarin frissességet és tisztaságot sugall, míg az achát erőt és kitartást képvisel. Ezek a kőtípusok egyaránt fontosak lehetnek azoknak, akik szeretnének új lendületet adni az életüknek, vagy akiket inspirálhatnak a természet által ihletett színek és formák.

Áprilisban a gyémántok uralkodnak, amelyek az örök szerelmet szimbolizálják. A kőtípusok között található még a kvarc és a zafír is, amelyek a bölcsességgel és az éberséggel hozhatják összefüggésbe őket. Ha igazán különleges ajándékot keresel, akkor egy apró gyémánt, vagy egy színben passzoló kvarc és zafír kombinációja lehet az ideális választás.

Májusban az ékkövek között a zöld smaragdok és a cirkóniák dominálnak. A smaragdok a bőséggel és a növekedéssel hozhatják összefüggésbe, míg a cirkóniák az érzelmek intenzitását és a szenvedélyt jelképezik. Ezek a kőtípusok tökéletesek lehetnek azoknak, akik szeretik az élénk színeket és a hangsúlyos érzelmeket.

Júniusban a gyöngyök és a holdkövek az uralkodóak, amelyek a bőséggel és a gazdagsággal hozhatók összefüggésbe. A holdkövek az álmodozóknak kedveznek, míg a gyöngyök a nőiességet és eleganciát képviselik. Ha olyan ajándékot keresel, amely időtálló és klasszikus, akkor ezek a kőtípusok biztosan megfelelnek a célnak.

Júliusban a rubinok és a karneolok dominálnak, amelyek a szenvedély

Drágakő ajándék a születésnapra: Hogyan válasszunk a születési hónapnak megfelelőt?

Sokan szeretnék meglepni szeretteiket egyedi és különleges ajándékkal születésnapjuk alkalmából. Drágakövek azonban nem csak a luxus ékszerek részei, hanem lehetnek személyes és jelentőségteljes ajándékok is, ha a megfelelő drágakövet választjuk a születési hónaphoz.

A januárban született barátunk vagy családtagunk számára a gránát az ideális választás. Ez a piros drágakő erősíti az önbizalmat, és segít az új éves célok elérésében. A februárban születetteknek az ametiszt a legjobb opció, mivel ez a lila színű ásvány nyugtató hatású, és segít a stressz kezelésében.

Az átlagosnál nagyobb kreativitású márciusi születésűek számára az aquamarin ajándékozása javasolt, mivel ennek a drágakőnek az állítólagos élénkítő hatása van. Az áprilisban születetteknek adott ajándéknak pedig a gyémántot kellene választani, amely az örökkévalóság szimbóluma és az örök szeretet jele.

A májusban születetteknek adott smaragd ajándék javítja a kommunikációt és az intuíciót, míg a júniusi gyöngy segít a harmónia megteremtésében. Az érzéki rubin az ideális választás a júliusban születetteknek, míg az augusztusban született barátunk vagy családtagunk részére az igazán különleges peridot ajándékozása javasolt, amelynek zöld színe azt jelképezi, hogy új életre van szükségünk.

Az őszies hangulatú szeptemberben születetteket pedig az safir szimbolizálja leginkább, amely bölcsességet és tisztánlátást hoz. Az októberben született szeretteinknek az opál ajándékozása mutatja meg az élet szépségét, míg a novemberben születettek részére adott topáz nyugtató hatású és segít a stresszkezelésben.

Végül, de nem utolsósorban, a decemberi születésekor a türkiz a tökéletes ajándék, mivel ennek az ékes drágakőnek a hagyományosan védő hatása van, és segít elűzni a negatív energiákat.

Összefoglalva, a születésnapok alkalmából adott drágakő ajándékok jelentőségteljes és személyes lehetnek, ha figyelembe vesszük a megfelelő drágakőt a születési hónaphoz. A megfelelő drágakő választása segít az egyén önbizalmának növelésében, a stressz kezelésében, több kreativitás felmutatásában, az intuíció javításában, a szeretet örök megőrzésében és az élet szépségének felfedezésében.

A születési hónap megfelelő drágaköve: Tudd meg, melyik illik hozzád!

Szeretnéd tudni, hogy melyik drágakő illik a születési hónapodhoz? Az ékszerek kiválasztása nagyszerű módja annak, hogy kifejezd a személyiségedet és az egyediségedet. A születési hónap megfelelő drágakövek olyan különleges ajándékok, amelyeket saját magad vagy szeretteid számára is választhatsz.

Januárban született? Az ásványok világában a gránátot tartják a januári születéskőnek. Ez a vörös vagy sötétbarna árnyalatú köves ékszer nyugalmat, feltöltődést és energiát adhat neked.

Ha februárban születtél, akkor a gyöngyöt vagy az ametisztet érdemes választanod. A gyöngyök tiszta, klasszikus és elegáns megjelenést biztosítanak, míg az ametiszt a bölcsesség és a spiritualitás jelképe.

Márciusban született? A víz jegyében születetteknek az akvamarint ajánlják. Ez a kék-zöld árnyalatú kő frissességet, reményt és érzelmeket hordoz magában.

Áprilisban születtél? Az Április születésköve az a gyémánt, amely az időtlen szépség és az elegancia jelképe. A gyémántok tisztasága és ragyogása magában hordozza a hűséget és az erőt.

Ha májusban születtél, akkor az smaragd lesz a megfelelő választás. Az érdekes, zöld árnyalatú kő a bőség és a növekedés szimbóluma, az ékszer pedig stílusosságot és eleganciát kölcsönöz neked.

Júniusban születtél? Akkor a gyöngy vagy a holdkő lehet az ideális választás. Ezek a két drágakő a szeretetet, az egységet és a harmóniát szimbolizálják.

Ha júliusban születtél, akkor az rubin ajánlott. Ez a tiszta piros kő a szenvedélyt és az energiát jelképezi, és egy igazán figyelemfelkeltő ékszer lesz.

Augusztusban született? Az élénkzöld peridot illik hozzád, ami a napsütötte nyarakra emlékeztet. Az ékszer megjelenése és vibráló energiája magabiztosságot és önbizalmat adhat számodra.

Ha szeptemberben születtél, akkor az safír lesz a te születésköved. A sötétkék színe a bölcsességet és az igazságot szimbolizálja, és elegáns és klasszikus megjelenést biztosít.

Októberben születtél? Akkor az opál vagy a rózsakvarc lehet az ideális választás. Az opál mintázata és ragyogása a szeretetet és az optimizmust jelképezi, míg a rózsakvarc érzelmeket és a kapcsolatokat hordozza magában.

Ha novemberben születtél, akkor a topáz lesz az ideális drágakő a számodra. Ez a kő a bölcsesség és a bátorság jelképe, és nem csak egyedi megjelenést, hanem pozitív energiát is adhat neked.

Decemberben születtél? Az ebben a hónapban születette

Születési hónap alapján válassz drágakövet: Egy teljes útmutató

Ha a drágakövek világa érdekel, és szeretnél egy személyre szabott ajándékot adni magadnak vagy másoknak, akkor itt az ideje, hogy megtanuld, hogyan válassz drágakövet a születési hónap alapján.

Az első lépés az, hogy megismerkedj a különféle kövekkel, amelyeket minden hónaphoz rendelnek. Januárban az egyszerű, de gyönyörű gránátot találod, míg februárban az ametiszt a domináns drágakő. Márciusban az aquamarin, áprilisban a gyémánt, májusban pedig az smaragd kerül előtérbe. Júniusban a gyöngy vagy a holdkő a legmegfelelőbb választás, júliusban a rubin, augusztusban a peridot, szeptemberben pedig a szafír az előnyös.

Októberben az opál vagy a rózsakvarc lesz a dicsőség középpontjában, novemberben az topáz és a citrin, decemberben pedig a türkiz lesz a nyerő választás. Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik követ válaszd, mindig lehetőséged van arra, hogy olyan követ válassz, amely az adott hónap színéhez illeszkedik.

A következő fontos lépés az, hogy figyelembe vedd a drágakő szimbolikus jelentőségét és azokat a tulajdonságokat, amelyeket kapcsolnak hozzájuk. Például az ametisztet békére és elszántságra kapcsolják, míg az opál kreativitást és spontaneitást sugall.

Fontos megjegyezni, hogy a drágaköveknek nincs minden emberre egyforma hatásuk. Mindenki más és más érzéseket és tapasztalatokat él át, ezért mindig hallgass a saját belső érzéseidre és válaszd azt a követ, amelyik a legjobban rezonál veled.

Összefoglalva, ha a születési hónap alapján választasz drágakövet, akkor nagyobb eséllyel találod meg azt a követ, amely szimbolizálja a személyiségedet és az értékeidet. Ez a gyönyörű ajándék lehet magadnak vagy másoknak, és emlékeztethet arra, hogy mennyire különleges és egyedi vagy.

Drágakövek és születési hónapok – Hasznos tippek és tanácsok

A drágakövek és születési hónapok kapcsolata régóta érdekli az embereket. Azonban nem csak szépségük miatt, hanem mert úgy tartják, hogy bizonyos kövek különleges szerencsét hoznak azoknak, akik az adott hónapban születtek.

Januárban születetteknek javasolt az ibolya ametiszt, amely békét és nyugalmat hoz, valamint segít a stressz kezelésében. Februárban a sötét ametiszt vagy az ametiszt kvarts hordása javasolt, így elkerülhetőek a betegségek és a depresszió.

Márciusban az aquamarin a legmegfelelőbb választás, amely tisztítja a testet és a lelket is, valamint hozzájárul a belső harmónia megteremtéséhez. Áprilisban a gyémánt az uralkodó kő, amely magasabb tudatosságot és erőt biztosít az életben.

Májusban a zafír a kiválasztott drágakő, amely elősegíti a jó kommunikációt és a szeretet megnyilvánulását. Júniusban a gyöngy a legjobb választás, amely hozzájárul a bölcsességhez és a harmóniához.

Júliusban a rubin az ajánlott, amely erősíti a szív és a test egészségét. Augusztusban pedig a peridot hordása javasolt, mert segít a stressz enyhítésében és növeli a bizalmat.

Szeptemberben a szafír a legmegfelelőbb választás, amely elősegíti a belső harmóniát és a bölcsességet is. Októberben az opál javasolt, amely segít eltávolítani a negatív energiákat és fokozza az intuíciót.

Novemberben a topáz az ajánlott, amely javítja a mentális képességeket és az önbizalmat is. Végül, decemberben a türkiz az ideális választás, amely hozzájárul a boldogság és a barátság megteremtéséhez.

Összességében érdemes figyelembe venni a drágakövek és születési hónapok kapcsolatát, ha szerencsét és pozitív változást akarunk az életünkben. Ha szeretnénk megtudni további tippeket és tanácsokat a drágakövekről és azok használatáról, akkor érdemes kutatni és konzultálni egy szakértővel.

Hogyan válasszunk drágakövet a születési hónapunk alapján? – Útmutató

Az ékszerek mindig is az emberiség egyik kedvenc dísze voltak. A drágakövek különlegessége és ritkasága miatt már az ókorban is nagy becsben tartották őket. Ma már nem csak a szépségük, hanem a hozzájuk kapcsolódó jelentések és hatások miatt is oly népszerűek. Azonban a sokféle lehetőség között nehéz lehet kiválasztani a megfelelő drágakövet. Ebben a cikkben megtudhatod, hogyan választhatsz drágakövet a születési hónapod alapján.

Januári születésűeknek az örökös értékű gyöngyöt ajánljuk. A gyöngy általában fehér vagy krémszínű, de találhatunk kék, rózsaszín, vagy akár fekete példányokat is. A gyöngy a tenger mélyén növő osztriga belsejében keletkezik, ami miatt az óceánok védelmezőjének tekintik.

Februári születésűeknek az ametisztet ajánljuk. Az ametiszt lila színű ásvány, amelynek kellemes illata van. Ez a drágakő a harmónia és az egyensúly jelképe, így ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék megerősíteni az érzelmi stabilitásukat.

Márciusi születésűeknek a türkizt ajánljuk. Ez a drágakő általában zöld vagy kék árnyalatú, és gyakran használják az őslakos amerikai indiánok ékszerkészítéséhez. A türkiz az egészség és a boldogság szimbóluma, és azt is mondják róla, hogy megvédi viselőjét a negatív hatásoktól.

Áprilisi születésűeknek a gyémántot ajánljuk. A gyémánt az egyik legszebb és legértékesebb drágakő, amely kiváló minőségű csiszolásnak köszönhetően lenyűgöző ragyogást kölcsönöz. A gyémánt a hűség és az örök szerelem szimbóluma, így ideális ajándék lehet egy esküvői évfordulóra.

Májusi születésűeknek a zafírt ajánljuk. A zafír általában kék vagy sötétkék árnyalatú, de találhatunk rózsaszín, sárga vagy zöld színekben is. Ez a drágakő a hűség és a bölcsesség jelképe, és azt is mondják róla, hogy védelmet nyújt a gonosztól és az ártalmas energiáktól.

Júniusi születésűeknek a gyöngyöt vagy az alexandritot ajánljuk. Az alexandrit egy ritka drágakő, amelynek színe a napfény hatására változik. A gyöngy és az alexandrit mindkettő a tisztaság és az ártatlanság jelképei, valamint azt is mondják róluk, hogy elősegítik a kreativitást és az érzelmi egyensúlyt.

Júliusi születésűeknek a rubint ajánljuk. A rubin vörös árnyalatú drágakő, amelynek színe a szenvedély és a szeretet szimbóluma. A rubint erősíti a testet és a lelket, így ideális választás lehet azoknak,

About admin

Vélemény, hozzászólás?